Zavřít reklamu

Netradiční a neméně zábavná akční hororová survival hra Dead by Daylight zamířila na PC a konzole již před pár lety a získala si srdce jak recenzentů, tak hráčů. Konec konců, na svou dobu nabízela nejen jednoduchou a strhující hratelnost, ale také nové herní mechaniky, které nebyly jinde příliš k vidění. Naštěstí se vývojáři z Behaviour Interactive konečně nad prosbami hráčů slitovali a přispěchali také s mobilní verzí, jež nabízí plnohodnotný zážitek a celou řadu novinek.

Tvůrci z Behaviour Interactive se již v minulém roce horečně dušovali, že jejich povedená survival hra Dead by Daylight do konce loňského roku zamíří také na mobilní zařízení a nabídne celou škálu možností. Tak se ale bohužel nestalo a posledních pár týdnů bylo ticho po pěšině. Naštěstí však vývojáři prolomili rádiový klid a pochlubili se zbrusu novou verzí, Day by Daylight Mobile tak nabídne nejen plnohodnotný zážitek, obdobnou audiovizuální stránku, ale i stejné herní módy a širokou paletu postav. Opět se tak vžijeme do jednoho z přeživších a až s 3 dalšími kamarády se pokusíme uniknout sériovému vrahovi, který číhá někde ve stínech. Nemyslete si však, že to bude zase tak jednoduché, jelikož za vraha hraje pátý hráč, a tudíž se hraje na co nejlepší a nejdůmyslnější strategii.

Nemusíte se však bát ani stereotypu, hra nabízí celou řadu rozmanitých map a především postav, za které si můžete zahrát. Nechybí oblíbení hrdinové ze Stranger Things nebo typičtí zabijáci jako je Freddy Kruger a další příjemní společníci na večer strávený v kempu u táboráku. Pokud si tedy troufáte a nebojíte se v noci utíkat lesem, kde na vás může v každém momentu vyskočit šílený vrah, doporučujeme zamířit na Google Play a dát tomuto originálnímu počinu šanci. Hra je navíc zdarma a mikrotransakce jsou poměrně únosné, tudíž se nemusíte bát, že vyhrajete či prohrajete jen na základě toho, kolikrát vytáhnete kreditní kartu. Tak či onak přejeme hodně štěstí a lovu zdar.

Dnes nejčtenější

.