Zavřít reklamu

Kingdom: Two Crowns je očekávané pokračování hry Kingdom: New Lands, ve kterém se opět staráte o vaše království a zároveň podnikáte výpravy do okolí, kde častokrát narazíte na monstra. Two Crowns vyšel už v roce 2018 na PC a díky tomu i víme, že jde o skvělou hru. Na Steamu ji hodnotilo 86 procent lidí kladně. V recenzích pak získala průměrné hodnocení 84. V obchodě Google Play má prozatím průměrné hodnocení 4,5 z 5. O čem tedy tato skvěle hodnocená hra je?

Ve videu níže můžete velmi dobře vidět, co od Kingdom: Two Crowns očekávat. V první řadě si všimnete pixelartové 2D grafiky, která je hodně detailní. S králem se vydáváte do okolí, kde zabíjíte monstra a získáváte z nich mince. Ty následně proměňujete za vylepšení svého království. Častokrát se rovněž budete muset bránit nájezdu nepřátel. K dispozici je i nová kampaň, a jednou z hlavních novinek je lokální kooperace, která se hodí hlavně uživatelům tabletu. Hra v tomto režimu rozdělí obraz na polovinu, kdy oba hráči ovládají vlastního krále na své polovině. Díky tomu není telefon zrovna ideálním zařízením na hraní v kooperaci, protože na malém displeji toho nepůjde mnoho vidět.

Podobně jako na konzolích nebo počítači, tak i na Androidu se jedná o placenou prémiovou hru, která vás vyjde v obchodě Google Play na 279 Kč. Odměnou za to je však kompletní hra bez reklam a dodatečných nákupů. K instalaci potřebujete minimálně Android 6.0.

Dnes nejčtenější

.