Zavřít reklamu

Levelhead je očekávaná plošinovka, za kterou stojí vývojáři ze studia Butterscotch Shenanigans. Ti v minulosti například vytvořili úspěšnou hru Crashlands. I díky tomuto skvělému resumé, je Levelhead hodně očekávanou hrou. Nejedná se totiž jen o plošinovku, ale i nástroj pro tvorbu vlastních úrovní. Hra funguje podobně jako Super Mario Maker na Nintendo konzolích nebo Little Big Planet na Sony konzolích.

Kromě Androidu také vyšla na PC, Xboxu One a Nintendo Switch. Verze pro iOS vychází později. V základu hra nabízí více než 90 úrovní, které můžete projít a naučit se veškeré dovednosti, které poté budete používat v úrovních jiných hráčů. Na poměry mobilních her je editor hodně komplexní, můžete si v něm vytvořit klasickou úroveň plošinovky alá Mario, ale třeba také něco více akčního, nebo naopak relaxační průchod, a dokonce i pinball.

Jedná se o prémiovou hru, za kterou musíte zaplatit 190 Kč. Odměnou za to je však perfektní hra, která má v současné době hodnocení 4,5 z 5 a na Steamu ji hodnotí kladně 97 procent hráčů. Potěší crossplay s ostatními platformami a možnost přenášení uložených her. Na telefonu tak můžete například pokračovat ve výrobě vlastní úrovně, kterou jste si rozpracovali dříve na PC. To samé samozřejmě platí i o hraní jednotlivých úrovní. Díky tomu, že se jedná o prémiovou hru, tak neobsahuje reklamy a dodatečné nákupy za reálné peníze.

Dnes nejčtenější

.