Zavřít reklamu

V obchodě Google Play se objevila nová závodní arkádová hra s názvem KartRider Rush+, která je k dispozici zdarma. Jedná se o další díl v sérii KartRider, kterou jsme například mohli vidět i na klasických konzolích. V tomhle mobilním dílu je více než 50 tratí a 20 různých vozidel, které se liší rychlostí, ovladatelností i vzhledem. Navíc ve hře existuje i poměrně dost možností, jak si vozidla následně upravit.

Po stránce hratelnosti nás čeká příběhový režim, ve kterém se dozvíme více informací o jednotlivých postavách. Dále je to Speed Race režim, ve kterém se závodí a získávají zkušenosti pomocí driftování a také arkádový režim, kde se dá klasicky závodit i třeba v týmech. Nechybí ani Ranked mód, kde závodíte proti lidem se stejnými zkušenostmi a samozřejmě Time Trial, tedy klasické závody na čas, které známé z mnoha závodních her.

Zajímavou funkcí je tzv. mentorship program, který umožní zkušeným hráčům, aby si vzali nováčky pod svá křídla a naučili je základy této hry. KartRider Rush+ poměrně dost vsází i na komunitní služby, kdy má každý hráč k dispozici vlastní domov, kde si může vystavit vlastní vozidlo a s přáteli si zahrát několik miniher. Hra je zdarma ke stažení v obchodě Google Play, obsahuje však dodatečné nákupy za reálné peníze, které se můžou vyšplhat až na částku 2 290 Kč za jednu položku.

Dnes nejčtenější

.