Zavřít reklamu

Energy Ring je zajímavá aplikace, která přináší možnost využít průstřel displeje u desítek telefonů. Vytvoří totiž jednoduchý ukazatel baterie, který si můžete značně upravit podle sebe. V základu funguje tak, že se kolem průstřelu objeví linka, která při úplném nabití telefonu vytváří kruh. Jakmile se ale telefon začne vybíjet, tak se i linka začne zmenšovat až do úplného zmizení, což znamená vybitý telefon.

Aplikace nabízí řadu úprav, ať už jde o tloušťku, barvy nebo různé animace, které se zobrazí když například nabíjíte telefon. Co se týče náročnosti, tak vývojáři tvrdí, že si aplikace bere v podstatě nula procent procesoru a telefon vůbec nezatěžuje. Můžete si dokonce nastavit, jestli se má Energy Ring zobrazovat jen na domovské obrazovce, nebo v aplikacích či při přehrávání videí.

V současné době se podporuje velké množství telefonů, jejich seznam uvedeme níže. Pokud byste aplikaci chtěli používat s telefony řady Samsung Galaxy S10, S20 nebo Galaxy Note 10, tak si musíte stáhnout speciální aplikaci z obchodu Google Play. Pro zbytek telefonů stačí základní aplikace, kterou můžete stáhnout rovněž z obchodu Google Play.

Podporované telefony jsou: Samsung Galaxy A51, A71, S10 Lite, Z Flip, M40, OnePlus 8, OnePlus 8 Pro, Motorola Edge and Edge +, OPPO Find X2 Pro, Vivo iQOO 3 5G, Xiaomi Mi 10 and Mi 10 Pro, Huawei Honor 20, Honor View 20, P40 Lite, P40 Pro, Motorola One Action, One Vision, Realme 6, Realme 6 Pro a Redmi Note 9S.

Dnes nejčtenější

.