Zavřít reklamu

Očekáváný cenově dostupný telefon od OnePlus už se v médiích objevuje několik měsíců. Teprve až včera večer jsme se však dočkali oficiálního potvrzení toho, že OnePlus něco podobného chystá. Nejprve měl být název telefonu OnePlus 8 Lite, poté se hovořilo o OnePlus Z, ale podle posledních informací se dočkáme názvu OnePlus Nord.

Čínská společnost už rovnou dodala i informaci, že se modelu Nord dočkáme v červenci 2020. Společnost již rovněž odstartovala marketingovou kampaň na Twitteru i Instagramu. Vidět jsme mohli například účet s názvem @OnePlusLiteZThing, na který upozornil přímo šéf společnosti. Na Twitteru se rovněž objevují obrázky, které lákají na nový začátek.

Nejvíce informací jsme však mohli vidět u příspěvku na fóru, kde se o novém telefonu rozpovídal přímo šéf společnosti Pete Lau. Od nové řady produktů si slibuje stejný zážitek, který známe z vlajkových modelů, ale za mnohem nižší cenu. OnePlus se tímto modelem chce vrátit na úplný počátek, kdy prodávalo levné telefony. Víme již také to, že OnePlus Nord vyjde nejprve v Evropě a Indii. Telefonu by neměla chybět podpora 5G sítí, výkon by měl mít na starost čipset Snapdragon 765G anebo MediaTek Dimensity. Nebude chybět rychlé 30W nabíjení a cena by se měla pohybovat kolem částky 330 eur, v přepočtu tak cca 8 800 Kč.

Dnes nejčtenější

.