Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Jste-li příznivci fitness náramků, jistě vám neuniklo nedávné představení nové generace zřejmě toho nejoblíbenějšího na světě. Řeč je konkrétně o Mi Bandu z dílny Xiaomi, který se před nedávnem dočkal již své šesté iterace posouvající jeho využitelnost na další level. Pokud se vám tento kousek zalíbil, na Mobil Pohotovosti si jej již můžete předobjednat a zajistit si tak to, že jej budete mít na zápěstí mezi prvními v Česku.

Nový Mi Band 6 toho nabízí opravdu spoustu hezkého. Asi nejzajímavějším vylepšením je nasazení velkoplošného AMOLED displeje, který umožňuje nastavení vlastní tapety na pozadí, čímž se tak náramek přiblíží klasickým smartwatch. Skvělé je, že si lze náramek přizpůsobit i díky celé řadě dostupných “ciferníků” informujících uživatele jak o čase, tak například o počtu kroků, jeho tepové frekvenci a tak podobně. Když už je řeč o sledování zdraví, určitě potěší, že je Mi Band 6 schopen sledovat i saturaci krve kyslíkem, spánek, stres a samozřejmě také aktivitu. K jejímu sledování lze využít celá řada fitness režimů, díky kterým bude aktivita měřena velmi přesně. A pozor, náramek dokáže dokonce šest stylů cvičení rozpoznat automaticky.

Mi Band 6 bude skvělým parťákem i do vody. Nejenže nabízí voděodolnost do 50 metrů, ale zároveň v něm naleznete možnost sledování celkem pěti plaveckých stylů, díky čemuž tak budete mít o své aktivitě opět vynikající přehled. Třešničkou na dortu je pak 14denní výdrž při běžném využívání či 19denní výdrž při režimu nízké spotřeby.

Dnes nejčtenější

.