Zavřít reklamu

Už je konečné jasné, kdy Honor uvede na scénu vlajkovou řadu Honor 50, svou první od osamostatnění od se Huawei. Stane se tak 16. června v Šanghaji. Do světa to dal vědět sám čínský výrobce.

Podle dosavadních neoficiálních zpráv se řada bude skládat ze tří modelů – Honoru 50, Honoru 50 Pro a Honoru 50 Pro+. Všechny tři budou mít služby Googlu, takže lze očekávat, že budou dostupné na světových trzích.

O Honoru 50 a základním modelu Pro se toho zatím ví jen málo. Měly by disponovat zbrusu novým čipsetem střední třídy Snapdragon 778G (takže vlajkové lodě by to v pravém slova smyslu být neměly), trojitým fotoaparátem a podporovat rychlé nabíjení s výkonem 66 W.

O Honoru 50 Pro+ toho ze „zákulisních“ zpráv naopak víme poměrně dost – do vínku by měl dostat AMOLED displej s úhlopříčkou 6,79 palců, rozlišením QHD+ a podporou obnovovací frekvence 120 Hz, čip Snapdragon 888, minimálně 8 GB operační paměti, trojitý fotoaparát s rozlišením 50, 13 a 8 MPx (druhý by měl být vybaven ultraširokoúhlým objektivem a třetí teleobjektivem), který podle všeho doprovodí senzor ToF, duální přední kamerku s rozlišením 32 a 8 MPx a baterii s kapacitou 4400 mAh a podporou až 100W drátového a 50W bezdrátového nabíjení.

Dnes nejčtenější

.