Zavřít reklamu

Komerční sdělení:Sony Xperia 1 III konečně míří na český trh. Nejnovější vlajkovou loď od Sony si můžete od dnešního dne předobjednat u Mobil Pohotovosti. Jako dárek k ní dostanete špičková sluchátka Sony v hodnotě více než 7 tisíc korun.

Sony_Xperia_1III_presale

Sony Xperia 1 III je šitý na míru všem, co se zabývají tvorbou videoobsahu a focením. Základem je špičková výbava v čele se Snapdragonem 888 a 12 GB RAM. Tím nejzajímavějším na novince je ale bezesporu displej a fotoaparát. Xperia 1 III je totiž první smartphone na světě s 4K HDR OLED displejem se 120 Hz obnovovací frekvencí. Displej je navíc kalibrován do stejného barevného prostoru jako profesionální monitory Sony pro filmaře v Hollywoodu.

A profesionální je také fotoaparát. Čtyři zadní objektivy si opět vypůjčili technologii fotoaparátů Sony Alpha a optiku má na svědomí renomovaná německá společnost Zeiss. Vyjma hlavního 12Mpx fotoaparátu a 12Mpx širokoúhlého objektivu najdeme na zadní straně světově první 12Mpx periskopický teleobjektiv ve smartphonu s variabilním 3 a 4,4násobným zoomem.

Právě špičkový fotoaparát spolu s celou řadou dalších pokročilých funkcí se zasloužil o to, že Sony Xperia 1 III získal od asociace TIPA ocenění pro nejlepší fotografický smartphone roku 2021. Pokud tedy chcete vlastnit pravděpodobně nejlepší fotomobil současnosti, můžete si Xperia 1 III už nyní předobjednat za 33 990 Kč. V rámci časově omezených předobjednávek dostanete k telefonu zdarma bezdrátová sluchátka Sony WH-1000XM3 se špičkovým potlačením okolního hluku.

1520_794_Sony_Xperia_1III

Dnes nejčtenější

.