Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Léto je v plném proudu a to znamená, že je i hlavní sezóna elektrických koloběžek. Pokud se nespokojíte jen se základními modely a naopak byste si rádi na výlety do okolní přírody pořídili elektrokoloběžku s nadstandardním dojezdem a kvalitním odpružením, máte ideální příležitost. Elektrické koloběžky Kaabo totiž patří mezi ty nejlepší na trhu a nyní jsou jejich ceny o pořádný kus nižší. Navíc při jejich koupi můžete vyhrát druhou koloběžku zcela zdarma.

Ideální do města i do přírody

Kaabo nabízí elektrokoloběžky všech kategorií. V portfoliu značky najdete městské modely, univerzální kousky s ideálním poměrem cena/výkon i ultra výkonné modely, které zvládnou nejnáročnější terén. Všechny přitom disponují odpružením předního i zadního kola, bytelnou konstrukcí a nabízí slušný dojezd od 50 km do 180 km. Na některé trasy mohou být také skvělou alternativou k autu, protože plné nabití jejich baterie vyjde průměrně na 10 korun.

Nejvýhodnějším modelem, jenž se v uplynulých měsících stal i bestsellerem, je Kaabo Mantis 10 Plus, který vám za cenu už od 34 990 Kč (dříve 41 990 Kč) nabídne dojezd až 75 km, maximální rychlost 60 km/h(omezovač na 25 km/h), odpružení, kvalitní semihydraulické kotoučové brzdy a také blinkry, světlo, klakson a voděodolnost IPX5. Ovšem i nejlevnější model Kaabo Skywalker 8H už za 14 990 Kč (dříve 19 990 Kč) nabízí velmi slušné parametry a jde tak o přímo ideální koloběžku do města i na cyklostezky.

KAABO_Mantis_10_Kaabo_Skywalker_8H

Dvě slevy naráz, ušetříte až 23 000 Kč

Koloběžky Kaabo jsou teď tak levné hlavně díky tomu, že jsou ve slevě až o deset tisíc a ještě si je můžete pořídit jako ROZBALENO a ušetřit tak dalších až 13 000 Kč. Jde přitom o plně funkční, nikdy nepoužité kousky s kompletním balením, u kterých byla pouze otevřena krabice a na které se dokonce vztahuje i plnohodnotná prémiová záruka. Navíc při koupi jakékoli Kaabo koloběžky můžete teď vyhrát druhou elektrokoloběžku zdarma. Soutěží se celkem o 3 kusy, tudíž šanci na výhru má každý, a stačí jen zaregistrovat svůj nákup na této stránce.

1520_794_KAABO_Wolf_King_GT Pro

Dnes nejčtenější

.