Zavřít reklamu

Povánoční výprodej na Alze jde pomalu do svého finále, jelikož končí již tuto neděli. Tato akce s sebou přinesla obrovské množství neodolatelných slev, díky čemuž si můžete přijít na skvělé produkty za zcela bezkonkurenční ceny. A stále máte příležitost je využít! Pojďme se proto společně podívat na 10 nejlepších Android produktů a příslušenství z povánočního výprodeje na Alze. Rozhodně máte z čeho vybírat. K dostání je totiž řada telefonů a dalších doplňků, na které si tak můžete přijít vůbec nejvýhodněji.

Google Pixel 7 Pro 5G

V rámci povánočního výprodeje na Alze si můžete přijít na nesmírně populární chytrý mobilní telefon Google Pixel 7 Pro 5G 12GB/256GB. Tento model vás dokáže uchvátit svým kvalitním 6,71″ AMOLED displejem s rozlišením 3120 x 1440 pixelů a 120Hz obnovovací frekvencí a pokročilou fotosoustavou s trojicí objektivů a funkcí optického zoomu. Smartphone také jasně dominuje i v oblasti výkonu. Google u něj totiž vsadil na výkonný procesor Google Tensor G2 s 8jádrovým procesorem, což jde ruku v ruce s 12 GB operační paměti RAM.

Samozřejmě nechybí ani možnost pro natáčení kvalitního videa, podpora 5G sítí či čtečka otisků prstů zabudovaná do displeje samotného zařízení. Telefon je zároveň voděodolný dle stupně krytí IP68 a podporuje připojení jedné fyzické SIM karty a následně také eSIM. Určitě také nesmíme zapomenout na jeho parádní výdrž. O tu se totiž stará baterie s kapacitou 5003 mAh. Co se týče nabíjení, telefon lze napájet až 30 W. Když k tomu ještě přidáme moderní operační systém Android 13, získáme prvotřídní zařízení, které vás rozhodně jen tak nezklame. Google Pixel 7 Pro 5G 12GB/256GB vás nyní vyjde jen na 25 490 Kč.

Google Pixel 7 Pro 5G zakoupíte zde

Black Shark 5 Pro 5G

Podobně výkonným a schopným telefonem je také Black Shark 5 Pro 5G. Tento model cílí především na vášnivé hráče videoher, kterým nabízí úžasný 6,67″ AMOLED displej s rozlišením 2400 x 1080 pixelů a 144Hz obnovovací frekvencí. Samozřejmě pro potřeby hráčů je zcela klíčový výkon. O ten se v tomto konkrétním případě stará oblíbený čipset Snapdragon 8 Gen 1 s 8jádrovým procesorem v kombinaci s 12 GB operační paměti RAM. Na druhou stranu model nestrádá ani v oblasti fotoaparátu. Konkrétně nabízí hned trojici objektivů, přičemž hlavní objektiv se pyšní 108 Mpx s clonou f/1,8. O vysoce kvalitní snímky tak nouze rozhodně nehrozí.

Jak už ze samotného názvu vyplývá, i tento model nabízí podporu 5G sítí, a stejně tak u něj najdeme čtečku otisků prstů. Z hlediska výdrže se nabízí baterie s kapacitou 4650 mAh. A pokud by náhodou došla šťáva, lze zařízení v okamžiku nabít zpět za pomocí 120W rychlonabíjení. U Black Shark 5 Pro 5G také najdeme hned dva sloty pro fyzické SIM karty ve formátu nano. Z hlediska softwaru vsází na Android 12. Telefon vyjde na 19 990 Kč.

Black Shark 5 Pro 5G zakoupíte zde

Honor 70

Pokud hledáte něco levnějšího, ale přesto schopného, pak se nabízí například Honor 70 8GB/256GB. Přestože je tento model prakticky dvakrát levnější, tak i přesto nabízí dechberoucí výkon, vysoce kvalitní displej a skvělý fotoaparát. Stejně tak nestrádá ani s ohledem na výdrž baterie. Výrobce u něj totiž vsadil na 6,67″ OLED displej s rozlišením 2400 x 1080 pixelů a 120Hz obnovovací frekvencí. O svižný a bezchybný chod se následně stará čipset Qualcomm Snapdragon 778G s 8jádrovým procesorem a 8 GB operační paměti RAM. Skvělé fotografie následně zajistí trojice objektivů s 54 Mpx (f/1,9), 50 Mpx (f/2,2) a 2 Mpx (f/2,4).

Ani v tomto případě pak nechybí podpora pro 5G či podpora rychlého nabíjení s až 66 W. Co se týče baterie, ta disponuje kapacitou 4800 mAh. V telefonu pak běží operační systém Android 12. V rámci povánočního výprodeje si na Honor 70 8GB/256GB můžete přijít za pouhých 11 690 Kč.

Honor 70 zakoupíte zde

Realme GT 5G DualSIM 128GB

V našem seznamu také rozhodně nesmí chybět oblíbený telefon Realme GT 5G DualSIM 128GB. Pokud totiž hledáte kvalitní telefon v poměru cena/výkon, pak se jedná o nesmírně vhodného kandidáta. Tento model na svou cenu nabízí nesmírně kvalitní 6,4″ AMOLED displej s rozlišením 2400 x 1080 pixelů a 120Hz obnovovací frekvencí. V jeho útrobách pak tepe čipset Qualcomm Snapdragon 888 s 8jádrovým procesorem v kombinaci s 8 GB operační paměti. O poměrně slušné snímky se také postará zadní trojitý fotoaparát. Jeho hlavní senzor nabízí 64 Mpx s clonou f/1,8. Ani v tomto případě pak nechybí podpora 5G sítí, čtečka otisků prstů v displeji či dual SIM. Dokonce u něj najdeme i 3,5mm jack konektor.

Slušný výkon nabízí i s ohledem na výdrž baterie. Její kapacita totiž dosahuje skvělých 4500 mAh a nechybí ani podpora pro rychlonabíjení výkonem až 65 W. V telefonu Realme GT 5G DualSIM 128GB pak běží operační systém Android 11. Telefon vás po zlevnění vyjde na 7 999 Kč.

Realme GT 5G DualSIM 128GB zakoupíte zde

WowME Gladiator

Do akce také zavítaly chytré hodinky WowME Gladiator. Jedná se o poměrně povedené pánské chytré hodinky, které hned na první pohled zaujmou svým vytříbeným designem a kvalitním zpracováním. Konkrétně vsází na kulatý ciferník s 1,28″ dotykovým IPS displejem s rozlišením 240 x 240 pixelů. Hodinky jako takové si hravě poradí s detailním monitorováním vaší fyzické aktivity, zdravotních dat a hravě vás upozorní na každou jednu příchozí notifikaci. Skvělou zprávou také je, že lze přes ně přímo i telefonovat, aniž byste museli vytahovat váš telefon. Když k tomu přidáme výdrž až 15 dní (v aktivním režimu), odolnost vůči prachu a vodě dle stupně krytí IP67 a možnost monitorování spánku, získáme skvělého parťáka pro každý den. WowME Gladiator navíc nyní pořídíte za pouhopouhých 889 Kč.

WowME Gladiator zakoupíte zde

GameSir G5

Pokud se řadíte mezi milovníky videoher, pak by ve vaší výbavě rozhodně neměl chybět kvalitní herní ovladač. Skvělým kandidátem je model GameSir G5. Tento gamepad je přímo určen pro gaming na telefonech s operačním systémem Android a nabízí přesně to, co od gamepadu můžete očekávat. Disponuje množstvím ovládacích prvků, nechybí mu analogové páčky a dokonce potěší skvělou výdrží baterie dosahující až 18 hodin. Samozřejmostí je také držák pro samotný telefon zajišťující komfortní hraní. Ovladač vás vyjde na 1 190 Kč.

GameSir G5 zakoupíte zde

Swissten Black Core

Ve výbavě žádného uživatele by rozhodně neměla scházet kvalitní powerbanka. Pokud ji ještě nemáte, případně přemýšlíte nad tím, že byste svou výbavu ještě rozšířili, zbystřete. Do povánočního výprodeje totiž zavítal nesmírně oblíbený model. Řeč je konkrétně o Swissten Black Core. Jedná se o ultimátní powerbanku s kapacitou skvělých 30 000 mAh, která se dokonce pyšní třemi výstupy. Nechybí ji ani podpora pro rychlonabíjení – tu zajišťují výstupy USB-C Power Delivery a USB-A s Qualcomm Quick Charge 3.0.

Samotnou powerbanku lze pak nabíjet pomocí 3 vstupů typu Lightning, Micro USB a USB-C. Určitě také nesmíme zapomenout zmínit integrovaný LED displej indikující stav nabití, tenké a kompaktní provedení a skvělý design. Tento produkt vás vyjde jen na 1 390 Kč.

Swissten Black Core zakoupíte zde

Vention Nylon Braided Type-C Cable

Ne nadarmo se říká, že kabelu není nikdy dost. To platí přímo dvojnásob v případě těch kvalitních. V našem seznamu proto rozhodně nesmí chybět USB-C kabel Vention Nylon Braided Type-C Cable. Konektor USB-C doslova vládne dnešnímu světu a najdeme jej u téměř každého zařízení. Co se týče tohoto konkrétního kabelu, ten nabízí délku 1 metr a pyšní se skvělou odolností a vytříbeným provedením. Konkrétně nabízí propustnost až 5 Gbps a poradí si tak s přenosem klidně i 4K@60Hz videa, dat a podobně. Aktuálně jej navíc pořídíte za pouhopouhých 169 Kč.

Vention Nylon Braided Type-C Cable zakoupíte zde

Vention Nylon Braided Type-C Cable

JBL Wave 200TWS

Jestliže hledáte doopravdy kvalitní sluchátka za rozumnou cenu, pak by vaší pozornosti rozhodně neměla uniknout JBL Wave 200TWS. Konkrétně se jedná o takzvaná špuntová True Wireless sluchátka, která si zakládají na doopravdy kvalitním zvuku a skvělém provedení. V kombinaci s jejich nabíjecím pouzdrem nabízí až 20hodinovou výdrž na jedno nabití a dokonce ani nepostrádají odolnost vůči vodě dle stupně krytí IPX2. Sluchátka lze nyní koupit za 1 499 Kč.

JBL Wave 200TWS zakoupíte zde

Niceboy RAZE 4 Origin

Určitě také nesmíme zapomenout ani na milovníky reproduktorů. V takovém případě se totiž úžasného zlevnění dočkal Niceboy RAZE 4 Origin. Tento bezdrátový Bluetooth reproduktor nabízí 20W výkon a hravě si tak poradí s ozvučením místnosti či zahradní party. Vzít si jej navíc můžete doslova kamkoliv. Díky odolnému designu a odolnosti vůči prachu a vodě dle stupně krytí IP67 se totiž jen tak něčeho nezalekne. Zároveň také potěší jeho výdrž dosahující až 20 hodin na jedno nabití.

Přehrávat muziku či podcasty můžete po připojení prostřednictvím Bluetooth 5.0, případně lze také využít tradiční 3,5mm jack konektor. A kdyby vás ani to nebavilo, není nic jednoduššího, než si jednoduše naladit rádio, což je možné díky přítomnosti FM antény. Reproduktor Niceboy RAZE 4 Origin nyní pořídíte jen za 999 Kč.

Niceboy RAZE 4 Origin zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.