Zavřít reklamu

O tom, že se nové vlajkové lodě mezi smartphony od Samsungu budou moci pochlubit opravdu schopnými fotoaparáty, se mluvilo již dlouho před jejich představením. Spolu s tím, jak si nové modely po oficiálním zahájení prodeje nachází cestu k prvním šťastným majitelům, se na internetu objevují fotografie, které kvalitu fotoaparátů Galaxy S23 dokazují. Jeden ze snímků, pořízeních teleobjektivem Samsungu Galaxy S23 Ultra, ohromil i samotného Elona Muska.

Producent Marques Brownlee nedávno na svém twitterovém účtu zveřejnil příspěvek s krátkou ukázkou výkonu fotoaparátu Samsungu Galaxy S23 Ultra. Video ukazuje, jak vypadají stonásobně zvětšené záběry Měsíce, pořízené tímto smartphonem, a video si vyžádalo reakci generálního ředitele společností SpaceX, Tesla, Boring Company a nově také sociální sítě Twitter. Ukázka „vesmírného zoomu“ zaujala Muska natolik, že na zmíněný tweet reagoval krátkým, ale všeříkajícím „Wow“. Muskův jednoslovný tweet neunikl ani pozornosti zámořské divize společnosti Samsung, která na něj rovněž zareagovala.

Způsob, jakým veřejnost vnímá Elona Muska, se sice za poslední dobu poměrně výrazně změnila, ani tak ale nelze popřít, že má Muskovo slovo nejen na sociálních sítích pro mnohé stále velkou váhu. Nechme se tedy překvapit, jak se tento tweet odrazí na prodejích nejnovějších smartphonů řady Galaxy S23.

Nejnovější Samsung Galaxy S23 Ultra je vybaven dvěma teleobjektivy, 200MP snímačem, vylepšenými senzory a řadou dalších funkcí, které kromě jiného umožňují mnohem lepší focení za zhoršených světelných podmínek. Galaxy S23 Ultra se může pochlubit lepšími výsledky při zoomování.

Dnes nejčtenější

.