Zavřít reklamu

Společnost Google neustále vylepšuje svou oblíbenou aplikaci Zprávy Google. V jednom z našich nedávných článků jsme vás informovali o tom, že by se Zprávy Google měly již v dohledné době dočkat širších možností, co se týče reakcí na zprávy, nyní přibyla další příjemná novinka.

Již v průběhu loňského roku se uživatelé dočkali změny designu ikony v aplikaci Zprávy Google. Přestože tato změna proběhla zhruba před třemi měsíci, uživatelé teprve nyní mohou postupně vidět, že ikona oznámení pro Zprávy Google odráží nový design. Ještě loni na podzim měla ikonka aplikace Zprávy Google spíše obdélníkový tvar s ostrými rohy, a trojice řádků uvnitř ikonky připomínala zmenšenou verzi pole pro psaní zpráv. Tento design ale vzal nedávno zcela za své.

Aby společnost Google vyjádřila propojení s aplikacemi Telefon a Kontakty, změnila design všech tří ikon zmíněných aplikací. Ikonky aplikací mají nově zaoblenější tvar připomínající bublinu, a ikonka aplikaci Zprávy Google se skládá ze dvou oválů. V oznamovacím centru se ale navzdory změně designu objevovala stále ikonka ve starém, „krabicovitém“ tvaru. Tuto komplikaci hlásili na diskuzních fórech uživatelé betaverze aplikace Zprávy Google. Teprve dnes se začala objevovat první hlášení o tom, že se design ikonky změnil i v oznamovacím centru. Jedná se zdánlivě o zanedbatelnou maličkost, perfekcionisty ale zajisté potěší. Ke změně by mělo docházet postupně – pokud se vám tedy zatím ikonka objevuje v oznámeních ve staré podobě, vydržte.

Dnes nejčtenější

.