Zavřít reklamu

Čím dál více výrobců se odvážně pouští do skládacích smartphonů. Na tomto poli zatím stále ještě v mnoha ohledech vedou skládací chytré telefony z dílny společnosti Samsung. Jejímu Galaxy Z Flip se ale zároveň na mnoha místech rodí konkurence, která v řadě případů vypadá velmi zajímavě. Jeden z budoucích rivalů Samsungu Galaxy Z Flip by například mohl nabídnout displej, který by zabíral celý přední panel.

Skládací smartphony řady Galaxy Z Flip od společnosti Samsung patří v současnosti ve svém segmentu mezi nejoblíbenější na trhu. Podle nejnovějších zpráv to ale vypadá, že by Galaxy Z Flip mohl v dohledné době získat konkurenci v podobě skládacího smartphonu z dílny společnosti Motorola – obzvlášť, pokud se potvrdí to, co ukazují dostupné rendery.

Známý leaker Evan Blass se na svém Twitteru podělil o několik snímků, které mají ukazovat novou generací Motoroly Razr. Na základě uniklých renderů se zdá, že zařízení bude mít několik stejných fyzických prvků jako jeho předchůdce. Patří sem například plochý, štíhlý design a duální fotoaparát na přední straně. Budoucí Motorola Razr by oproti Galaxy Z Flip mohla nabídnout jednu pozoruhodnou výhodu – rozměrný přední displej. Ten v případě předchozího modelu zabíral o něco více než polovinu plochy předního panelu, na zmíněných renderech se ale displej rozprostírá přes celý kryt a pohlcuje přitom oba přední fotoaparáty. Na renderech je také vidět, jak by mohlo vypadat uživatelské rozhraní na obrazovce. Na snímcích se nachází několik notifikací různých velikostí spolu s tlačítky, která pravděpodobně slouží ke spuštění kalendáře, přechod ke kontaktům a dalším položkám. Nechme se překvapit, s jakými novinkami se pro změnu vytasí nová generace Galaxy Z Flip.

Dnes nejčtenější

.