Zavřít reklamu

Společnost Google kromě jiného také neustále rozšiřuje možnosti hodnocení aplikací z online obchodu Google Play Store. Již v průběhu minulého roku firma umožnila uživatelům, aby mohli v Google Play Store hodnotit jednotlivé varianty aplikací.

Až doposud jste ale mohli hodnocení a recenze dané varianty aplikace napsat pouze v Google Play obchodě přes dané zařízení. Nyní ale Google začíná postupně mezi všechny uživatele šířit možnost ohodnotit a zrecenzovat jakoukoliv verzi dané aplikace tak, že se do dané kategorie prokliknou přímo ve webové verzi online obchodu Google Play.

V době psaní tohoto článku zatím možnost hodnocení více verzí aplikace nebyla na webu Google Play k dispozici. Na zahraničních screenshotech v galerii si ale můžete všimnout, že v sekci, určené pro napsání recenze na danou aplikaci, se nyní nově nachází kategorie jako „tablet“, „hodinky“ nebo „Chromebook“ v závislosti na tom, pro jaká zařízení je daná aplikace k dispozici. Spolu s řazením recenzí podle země, ve které se nacházíte, a v kombinaci s dalšími drobnostmi se bezpochyby jedná o příjemné vylepšení, které vám umožní ještě lépe se rozhodnout, zda daná aplikace stojí za stažení či nikoliv. Možnost hodnocení více variant aplikací na webu Google Play zatím hlásí uživatelé převážně ze zámoří, v dohledné době by se ale tato možnost měla postupně rozšířit do celého světa.

Dnes nejčtenější

.