Zavřít reklamu

Je známo, že Sony příliš nemění design svých telefonů. S trochou nadsázky lze skoro říci, že po stránce designu jako by Řada Xperia uvízla v časové smyčce. To ovšem nutně nemusí znamenat něco špatného. Obecně vzato působil vzhled telefonů Sony v minulosti docela dobrým dojmem a působí tak i dnes. Proč tedy měnit něco, co funguje?

Jaké však nastalo překvapení, když byly nedávno zveřejněny rendery pro nadcházející Sony Xperia 10 V a vypadá to, že se opět nic nezmění. Na zadní straně najdeme trojici fotoaparátů a na pravé straně telefonu ovládání hlasitosti a tlačítko napájení se čtečkou otisků prstů. Mnoho nového k vidění tu tedy opravdu není. Potěšeni budou hlavně audiofilové, protože podle všeho Sony počítá se zachováním sluchátkového konektoru v horní části zařízení. Stejně tak odpůrci zaoblených tvarů budou jistě nadšeni z plochého 6,1″ displeje 10 V.

Celkově je to zkrátka pohledný telefon. Podle posledních informací lze příchod Sony Xperia 10 V očekávat někdy kolem května tohoto roku.

Dnes nejčtenější

.