Zavřít reklamu

Na svém twitterovém účtu dnes Nothing zveřejnilo několik dalších technických specifikací nadcházejících Ear 2. K oficiálnímu odhalení nejnovějších bezdrátových sluchátek dojde 22. března. Nicméně před uvedením na trh společnost často poskytuje malé množství informací o produktu a ani tentokrát tomu není jinak.

Potvrzeny jsou tedy hned dvě specifikace pro Nothing Ear 2 a společnost na Twitteru rovněž zveřejnila fotografii.

Nothing Ear 2

Prvním známým parametrem je stupeň krytí IP. Nothing Ear 1 disponovaly IP53. To znamená, že jsou chráněny proti většině prachu a vodní tříšti jako je kropení nebo déšť. Nová sluchátka však budou mít certifikaci IPX4, což znamená, že jsou chráněna proti stříkající vodě a jde tedy o posun směrem k vyššímu stupni krytí.

Není jasné, proč dostaly Ear 2 označení „X“ pokud jde o ochranu proti vnikání prachu. Nabízí se, že společnost plánuje toto odhalit v budoucnu, ale může to také znamenat, že se tímto konkrétním testem nezabývala.

Druhou specifikací, která dnes byla potvrzena, je podpora kodeku LHDC 5.0. To představuje opět krok nahoru oproti Nothing Ear 1, které měly pouze podporu AAC a SBC kodeku. LHDC je v mnoha ohledech lepší než zmíněné dva a i když nejde o ten nejlepší kodek pro vaše uši, je jistě dobrou zprávou, že i v tomto ohledu dochází k posunu.

Nothing přineslo také množství dalších informací o zákulisí výrobního procesu Nothing Ear 2. S jistotou lze říci, že tato nová sluchátka budou kvalitnější než předchůdce. To však může mít za následek také zvýšení ceny oproti Nothing Ear 1. Vše se ale dozvíme 22. března.

Dnes nejčtenější

.