Zavřít reklamu

Přestože je věhlas HTC již dávno ten tam, výrobce se nevzdává a snaží se opět vrátit na výsluní. Čas od času proto představí nový smartphone ve snaze prosadit se v určité třídě smartphonů, přičemž totéž učinil i nyní. Na scénu totiž přichází nový Wildfire E2 Play. 

Novinka z dílny HTC cílí na nenáročné uživatele, čemuž byly samozřejmě přizpůsobeny i její technické specifikace. Těšit se zde tedy můžete například na 6,82“ IPS LCD displej s rozlišení HD+ a obnovovací frekvencí 60 Hz. Poměrně úsměvně pak působí zejména jas displeje, který se zastavil na pouhých 450 nitech, což je opravdu málo. Vždyť vlajkové smartphony konkurence září klidně i přes více než 2000 nitů. Co však telefon ztratil na displeji, to vcelku zajímavě nahnal na foťáku. K dispozici je totiž fotomodul se čtyřmi objektivy ve složení 48MPx, 5MPx, 2MPx a MPx, přičemž na přední straně je pak k dispozici 8MPx kamerka podporující třeba i odemykání obličejem. 

HTC-Wildfire-E2-Play-1

HTC nešetřilo ani na baterii telefonu – napěchovalo do něj totiž velmi solidní 4600 mAh akumulátor, díky kterému by měl telefon vydržet až 11 hodin přehrávání videa či 19 hodin přehrávání zvuku. Pokud vás pak zajímá procesor, tím se Spreadtrum T606 s taktem 1,6GHz, který doplňuje 8 GB RAM paměti a 128 GB úložiště. Poměrně překvapivě však v telefonu běží jen Android 13. Z technických specifikací je tedy jasné, že díru do světa novinka zcela určitě neudělá. O to zajímavější bude sledovat její prodeje, které však zatím nejsou poměrně překvapivě načasované. Ostatně, k dispozici není zatím ani cena, která však musí být zákonitě nízká. 

Dnes nejčtenější

.