Zavřít reklamu

Za poslední týden jsme o prvním ohebném zařízení Googlu slyšeli hodně, a to od data vydání až po specifikace. Nyní na internet uniklo Google Pixel Fold video ukazující, jak funguje složení zařízení.

Krátké video, které zveřejnil Kuba Wojciechowski na Twitteru, ukazuje Google Pixel Fold v akci. Zobrazovaný obsah na vnitřním displeji je sice rozmazaný, ale pokud jde o hardware, můžeme si udělat poměrně slušný obrázek o tomto konkurentu pro Galaxy Fold4 Samsungu. Jak je známo z předchozích úniků, vnitřní displej má relativně velký rámeček podél horní i spodní části, samotný displej je ale podstatně širší než u Samsungu, takže by mohl nabídnout lepší poměr stran. Není zde ani žádný výřez nebo poddisplejová selfie kamera, protože ta bude pravděpodobně v samotném horním rámečku.

Vnitřní displej se také zdá být bez nějakého výrazného záhybu, což je design, který trápí zejména produkty Samsungu. Vnější displej pak vypadá širší než ten u typického smartphonu. Můžeme také vidět lesklé strany zařízení a boční snímač otisků prstů. Náznakem lze zahlédnout i modul zadního fotoaparátu. Jednoduše jde říci, že celek vypadá velice efektně, teď už ale nezbývá než počkat na oficiality od Googlu.

Dnes nejčtenější

.