Zavřít reklamu

Samsung se poprvé v loňském roce zmínil, že připravuje vlastní inteligentní reproduktor Bixby Speaker. V současné době jsou inteligentní reproduktory poháněné digitálními asistenty poměrně populární, a tak asi nikoho z vás nepřekvapilo, že i Samsung chce vstoupit na trh s těmito přístroji a konkurovat tak Amazonu, Googlu a Applu.

CEO mobilní divize Samsungu – DJ Koh – během rozhovoru s novináři po představení Galaxy S9 prozradil, že Samsung odhalí svůj Bixby Speaker už v druhé polovině letošního roku.

Bixby Speaker

Samsung představil digitálního asistenta Bixby v loňském roce, a to zároveň s vlajkovou lodí Galaxy S8. Jihokorejský gigant se však rozhodl asistenta rozšířit i mimo mobilní zařízení, a tak není až takové překvapení, že přijde s vlastním inteligentním reproduktorem.

Spekuluje se, že Bixby Speaker od Samsungu se stane součástí jeho domácnosti Connected Vision, a tak uživatelé budou moct ovládat přes reproduktor připojené objekty v jejich domácnosti, například televizory, chladničky, trouby, pračky a podobně. Samsung potvrdil, že v letošním roce představí i televizory s Bixby.

Koh uvedl, že vedle televizorů v druhé polovině letošního roku Samsung přivede na trh inteligentní reproduktor s hlasovým asistentem Bixby. Ovšem přesné datum vydání neprozradil.

Samsung Bixby speaker FB

Zdroj: SamMobile

Dnes nejčtenější

.