Zavřít reklamu

Jednou z nejočekávanějších novinek chystaného Galaxy Note 9 je bezpochyby vylepšený S Pen, kterým by se měl podle všech dostupných informací též pochlubit. O tom jsme sice donedávna moc informací neměli, úniky z posledních dnů nám to však solidně vynahrazují. A jak to vypadá, je skutečně na co se těšit.

Letošní S Pen by měl být údajně nejinovativnějším perem, které Samsung doposud představil. Podle leakera Ice Universe, který zveřejňuje své předpovědi na síti Weibo a v mnohých se již v minulosti trefil. Co tedy nové pero nabídne? Podle leakera například Bluetooth konektivitu, díky čemuž by se z něj de facto stal přenosný dálkový ovladač, přes který by měly jít na dálku ovládat některé funkce telefonu. Těšit se prý můžeme například na možnost přes tužku spouštět fotoaparát a fotografovat či regulovat hudbu.

Krom dvou výše zmíněných funkcí by prý mohl soužit nový stylus i jako jakýsi herní ovladač. O jaké funkce se ale přesně jedná bohužel v tuto chvíli nevíme, takže o nich můžeme jen spekulovat. Dá se ale očekávat, že žádné převratné funkce by to asi nebyly vzhledem k tomu, že by se jednalo o první vlaštovku vybavenou Bluetooth konektivitou. 

O vylepšeních pro stylus u modelů Note jsme slyšeli již v minulých letech několikrát. Samsung se však k žádnému výraznějšímu zatím neodhodlal. Letošek by ale mohl být samozřejmě zcela jiný šálek kávy. Nechme se tedy překvapit. 

Samsung-Galaxy-Note-9-concept-BSD-FB 3

Dnes nejčtenější

.