Zavřít reklamu

V posledních několika týdnech, jakoby se s informacemi týkajícími se nadcházejícího Galaxy Note9 roztrhl pytel. Před několika dny jsme se objevily například podrobnosti o baterii. Nyní se dozvídáme, v jakých barvách se phablet představí.

Samsung podle všeho chystá Galaxy Note9 v modré, hnědé, černé, levandulové a šedé variantě. Podívejte se v galerii, jak bude vlajková loď v jednotlivých odstínech vypadat:

Samsung některé barvy, které už představil u předchozích smartphonů, trochu poupravil. Třeba taková fialová by měla být u Galaxy Note9 trochu jiná než u Galaxy S9. Šedá verze je zase trochu tmavší než šedé provedení Galaxy S9. Ještě se zastavíme u modré barvy. Galaxy Note9 v modrém odstínu bude mít nejspíše zlatý rám a samotná modrá bude něco mezi modrou u Galaxy Note7 a Galaxy Note8.

Co se týká hnědé, tak je to barva, ve které přišel kdysi Galaxy Note II před několika lety. Samsung v hnědé barvě už představil nějaké další smartphony, například na trhu ve Velké Británii se v daném odstínu objevil Galaxy S6. Zdá se, že se jihokorejský gigant k hnědému zbarvení opět vrací.

galaxy note 9 fb

Dnes nejčtenější

.