Zavřít reklamu

Zatímco v minulých letech jsme se od Samsungu vždy dočkali dvou velikostí jeho vlajkové lodi Galaxy S, letošek by měl být v tomto ohledu o poznání bohatší. Jihokorejský gigant by totiž mohl uvolnit až čtyři modely, přičemž k dvojici Galaxy S10 a S10+ přibude i verze Lite s “okleštěnou” výbavou a prémiová verze s podporou 5G, keramickými zády a dalšími inovacemi. Model Lite by však mohl být do jisté míry zklamáním. 

Na světle světa se objevily poměrně zajímavé informace, které údajně pochází od jednoho z velkých dodavatelů příslušenství pro smartphony. Ten již od Samsungu obdržel demo kusy, na kterých může své příslušenství otestovat. A právě díky tomu se tak dozvídáme zajímavé detaily o novinkách s předstihem. 

Takto by měl vypadat Galaxy S10+:

Výrobce příslušenství dostal zatím do rukou “jen” tří modely – konkrétně Galaxy S10, Galaxy S10+ a Galaxy S10 “Lite”. Slovo “Lite” dávám do uvozovek zcela záměrně. Podle výrobce se totiž tento model nebude jmenovat Lite ale Galaxy S10 E. Změna názvu nejlevnějšího modelu však není rozhodně tím největším překvapením. Podle výrobce se totiž u tohoto modelu nedočkáme čtečky otisků prstů v displeji, která měla být jedním z největších vylepšení nové řady.

Absence snímače otisků prstů vyvolává otázku, jak se Samsung u tohoto modelu vypořádá se zabezpečením. Jednou z nejpravděpodobnějších variant je nyní umístění čtečky do bočního rámečku telefonu, s čímž se Samsung již u svých smartphonů také pochlubil. Stoprocentní jistotu ale budeme samozřejmě mít až po samotném představení.

galaxy s10

Dnes nejčtenější

.