Zavřít reklamu

Ač je frenetických plošinovek pro Android jako máku, jen málokterá dokáže vyniknout a nabídnout nejen adekvátní výzvu, ale také zábavnou hratelnost a vyváženou obtížnost. Vývojáři z M Interactive si ale naštěstí tento nedostatek uvědomili a přispěchali s novým přírůstkem jménem Imperfect Hero. Na první pohled obyčejná a ničím nevynikající hříčka však pod povrchem skýtá pekelnou zábavu a celou řadu zajímavých herních mechanik, které jen tak někde pravděpodobně nenajdete.

Sice by to mohlo vypadat, že tradiční plošinovky již dávno nejsou v kurzu a nahradily je daleko sofistikovanější, propracovanější a rozmanitější tituly. Opak je ale pravdou a čím dál tím více hráčů vyhledává jednoduchou hratelnost, která je však zábavná a dokáže k obrazovce přikovat na pěkně dlouhou dobu. Vývojáři z M Interactive pochopitelně nejsou příliš pozadu, a proto přišli s novým počinem, jenž má symbolizovat pomyslný návrat ke kořenům a neutuchající výzvu, která jde ruku v ruce s nekompromisní obtížností. Vžijete se totiž do role robota, která má jediný cíl, jímž je chránit planetu Zemi před útoky dorážejících mimozemšťanů. Tento snadně znějící úkol se ale ukáže jako poměrně tvrdý oříšek a budete se muset pořádně snažit, aby s vámi vaši noví vesmírní nepřátelé nezamávali.

Pochopitelně nechybí celý arzenál zbraní, jenž vám ve vaší snaze pomůže a především vám umožní vymýšlet vlastní taktiky, jak se dobyvatelům postavit. Zároveň hlavní protagonista, tedy na první pohled poměrně roztomilý robot, trpí jedním podstatným neduhem. Při jakékoliv interakci s okolními objekty a nepřáteli okamžitě umírá, nebo spíše nehezky exploduje. Budete se tak muset vyhýbat překážkám, podnikat složité manévry a zároveň při těchto nebezpečných machinacích zlikvidovat všechny nepřátele. Rozhodně to tedy vypadá, že se máme na co těšit, už jen kvůli tomu, že samotná kampaň obsahuje 100 různorodých úrovní a celou řadu výzev, jimž budete muset čelit. Pokud vám tedy nevadí časté umírání a nebojíte se frustrace, zamiřte na Google Play a tuto hříčku si bezplatně stáhněte.

Dnes nejčtenější

.