Zavřít reklamu

Google Mapy jsou bezesporu nejoblíbenější mapová služba a navigace pro mobilní telefony. Pro společnost Huawei tak nebylo kvůli embargu ze strany USA zrovna snadné najít náhradu do telefonů bez služeb Google Play. Už dříve byla potvrzena spolupráce se společnosti TomTom, která měla poskytnout mapová data pro Huawei. A i když zatím k této dohodě prozatím nejsou žádné nové informace, tak se mezitím v obchodu s aplikacemi AppGallery objevila navigace HERE WeGo.

Pro společnost Huawei je to určitě výhra, protože se jedná o druhého největšího poskytovatele mapových služeb na mobilní telefony. Čínská společnost už sice hovořila o dostupnosti těchto map již delší dobu, až nyní ale aplikaci uživatelé naleznou přímo v obchodě, ze kterého si mapy můžou jednoduše nainstalovat.

here we go appgallery huawei
Zdroj: pocketnow.com

Here WeGo se nedá úplně moc srovnávat s mapami od Googlu. Přeci jen vyhledávací gigant má úplně jiný rozpočet a navíc má k dispozici nesrovnatelně větší počet dat. I tak je ale Here WeGo velice služnou alternativou, u které nechybí hlasová navigace, možnost stažení map do telefonu pro offline používání. Přináší také informace o veřejné dopravě u více než 1300 měst po celém světě. Nechybí třeba ani informace o volných místech na parkování, informace o provozu a zajímavých podnicích ve městech. Aplikace je k dispozici ke stažení zdarma.

Dnes nejčtenější

.