Zavřít reklamu

Čtvrtek 23. března bude pro Huawei významný den. Má totiž představit nové smartphony řady Mate X3, P60 a údajně se k nim připojí i Enjoy 60.

Reklama sdílená společností Huawei odhaluje design modelu Enjoy 60 a potvrzuje jeho dvě barevné varianty. Ukazuje nám zadní panel modelu s přítomným duálním fotoaparátem v čele s tím 48MPx. Nic dalšího společnost ale neprozradila, i když je telefon více než nápadně podobný modelu Huawei Nova 10 SE. Již z dřívějška však víme, že tento smartphone bude vybaven obří 6 000mAh baterií s 22,5W nabíjením. Samozřejmě pojede na HarmonyOS 3.0.

Dá se dost dobře předpokládat, že ještě před čtvrtkem budou uvolňovány četné informace o připravovaných telefonech, aby společnost vzbudila o svou akci patřičný zájem, i když ta samozřejmě proběhne především pro čínský trh. Pokud je však model Enjoy trochu upozaděn, to hlavní, na co se těšit, je logicky vrcholná řada P60. Nedá se totiž doufat, že by skládačka Mate X3 nějak výrazně expandovala za hranice. Akce začíná v 15:30 našeho času.

Dnes nejčtenější

.