Zavřít reklamu

Koronavirová krize naplno ukazuje, jak jsou moderní technologie umožňující komunikaci s našimi blízkými důležité. To si naplno uvědomuje i Google, který se rozhodl v boji proti pandemii přispět další troškou do mlýna. Konkrétně od zítřka zdarma zpřístupní svou službu Google Meet. 

Platforma Google Meet je ve světě relativně oblíbená, avšak vzhledem k tomu, že byla doposud vázaná na G Suite její uživatelská základna nebyla ani zdaleka nejvyšší. To by se však mohlo nyní díky novému kroku Googlu, který jej oznámil na svém blogu, změnit. Jediné, co bude potřeba ke zprovoznění služby udělat, bude zaregistrovat se do ní pomocí Gmailu. Pak už stačí se jen skrze ní propojit a komunikovat se svým okolím. Veškerá komunikace je přitom velmi solidně zabezpečena, takže se nemusíte bát například nejrůznějších odposlechů či podobných věcí. 

Google Meet

Pokud vás tedy otestování Google Meet láká, zítra navštivte oficiální stránky služby, popřípadě si stáhněte do svého smartphonu příslušnou aplikaci. Kdo ví, třeba vás služba zaujme natolik, že na ní přejdete z Messengeru či dalších komunikátorů. A pokud tomu tak nebude, nevadí. Účet u Gmailu má stejně víceméně každý a tudíž vám zkouška nezabere minimálně čas potřebný pro registraci. 

Dnes nejčtenější

.