Zavřít reklamu

Situace s telefonem Pixel 4A se opět komplikuje. Původně měl být představen již na začátku měsíce jako jeden z taháků konference Google IO 2020. Jenže ta byla kvůli pandemii covidu-19 zrušena a od té doby se postupně ruší i další možná data představení Pixelu 4A. Poslední spekulace hovoří o 13. červenci 2020, kdy by se měl telefon představit. Do prodeje by se však měl dostat až v říjnu, tedy v době, kdy by měl Google představit novou generaci s názvem Pixel 5.

Tyto poslední informace zveřejnil na Twitteru John Prosser, který již v minulosti správně odhadl několik informací o chystaných zařízeních. Nejedná se však o jedinou spekulaci k tomuto tématu. Už před pár dny se mluvilo o tom, že Pixel 4a bude přejmenován rovnou na Pixel 5a, aby to nevypadalo, že Google vydává téměř rok starý telefon. To určitě dává smysl, na druhou stranu se však doopravdy bude jednat o poměrně „starý“ telefon.

Téměř finální verze telefonu se totiž dostala do rukou zahraničním recenzentům již v březnu tohoto roku. Ti nakonec o Pixelu 4A zveřejnili všechny podstatné informace, včetně testu fotoaparátů, které budou identické jako u vlajkového modelu. John Prosser na závěr ještě prozradil, že měl Google zrušit modrou variantu Pixelu 4A a nakonec bychom se měli dočkat jen černé barvy.

Dnes nejčtenější

.