Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Chytré hodinky dokážou znatelně usnadnit váš každodenní život. V praxi totiž fungují jakožto prodloužená ruka vašeho telefonu, kdy si na nich můžete prohlížet příchozí oznámení a hovory, nebo je naopak využít pro monitorování zdravotního stavu a fyzických aktivit. Pokud uvažujete o pořízení chytrých hodinek, pak pro vás máme skvělý tip – X-fit Watch Pixel. Jedná se o nejlepší hodinky v poměru cena/výkon, které vás dokážou překvapit svými rozsáhlými funkcemi, výdrží baterie, a především parádní cenou! Pojďme se na ně společně podívat.

X-fit Watch Pixel

Jak už jsme zmínili výše, chytré hodinky X-fit Watch Pixel vám dokážou znatelně zpříjemnit život. Hodinky vás totiž dokážou informovat o příchozích zprávách a notifikacích, telefonních hovorech, e-mailech a dalších upozorněních, díky čemuž vám nikdy nic neunikne. Než se ale podíváme na samotné funkce, zaměřme se na poměrně precizní zpracování. Tento model disponuje odolným kovovým tělem, což jde ruku v ruce s kulatým dotykovým LCD displejem s 2,5D zaoblením. Samozřejmě nechybí ani odolnost vůči prachu a vodě dle stupně krytí IP68. Skvělou zprávou také je, že design hodinek můžete přizpůsobovat konkrétním situacím – jednoduše stačí změnit ciferník a máte hotovo.

Nyní se už pojďme zaměřit na zmiňované funkce. Chytré hodinky X-fit Watch Pixel si pochopitelně poradí s monitorováním vašich sportovních aktivit. Kromě jednotlivých cvičení, kdy si konkrétně můžete vybrat monitorování z celkově sedmi sportů, se hodinky zároveň starají o sledování životně důležitých funkcí. Počítat proto můžete s měřením srdečního tepu nebo orientačním měřením krevního tlaku a okysličení krve. Samozřejmostí je také analýza spálených kalorií a ušlých kroků. Po náročném dni se navíc ještě postarají o detailní monitoring a analýzu spánku. O všech sesbíraných datech máte následně přehled přímo na hodinkách, nebo v appce na vašem iPhonu, kde mimo jiné najdete i důležité statistiky.

To nejlepší na tom je, že chytré hodinky X-fit Watch Pixel pořídíte za pouhých 1399 Kč. A aby toho nebylo málo, dopravu máte rovnou zdarma! Nepropásněte proto tuto jedinečnou příležitost a vybavte se chytrými hodinkami, které vám dokážou zpříjemnit každý den.

Chytré hodinky X-fit Watch Pixel zakoupíte za 1399 Kč zde

Dnes nejčtenější

.