Zavřít reklamu

Řada účtů v sociální síti Twitter začala sdílet zjevný tiskový render, který zobrazuje Coca-Cola smartphone. I když to vypadá, jako vinylový skin aplikovaný na nějaké stávající zařízení, zdá se, že Coca-Cola skutečně pracuje na projektu svého smartphonu. 

Váhu informaci dává to, že pochází od známého leakera Ice universe. V průběhu uplynulých let jsme viděli mnoho skutečně velkých partnerství mezi různými značkami, včetně působivého Cyberpunk 2077 OnePlus 8T, Dragon Ball Z Realme GT NEO 3, Galaxy Z Flipu s motivem Pokémonů a v konkrétně v jeho případě i dalšího zástupu kolaborací třeba s módními domy atd. Cíl je v tomto jednoduchý – podpořit prodeje za pomoci další oblíbené značky.

Není úplně jasné, který výrobce smartphonů je za tuto spolupráci Coca-Coly zodpovědný. Design fotoaparátů nicméně napovídá, že by to mohlo být přeznačené Realme 10 Pro, což je dobře vybavený telefon střední třídy (čekali bychom spíše nějaký skutečný low-end, aby se prodával jako samotná limonáda). Tento telefon je osazen 6,7palcovým 120Hz IPS LCD displejem, čipem Snapdragon 695, 6/8/12 GB RAM, 108MPx hlavním fotoaparát a 5 000mAh baterii.

Řada Realme 10 byla spuštěna s předinstalovaným systémem Android 13, takže toho bychom se měli dočkat i zde, a to určitě s jistou customizací vzhledu odpovídající značce Coca-Cola. Není známo, kolik bude zařízení stát, neznáme samozřejmě ani, kdy by se mohlo dostat na trh a jestli bude telefon dostupný i v Evropě.

Dnes nejčtenější

.