Zavřít reklamu

O tom, že se v síti Twitter objevil zajímavý obrázek telefonu s logem Coca-Cola jsme vás již informovali. Nyní ale víme více, a protože se jedná o spojení oblíbené značky a jednoho dravce na trhu s mobilními telefony, mohlo by se jednat o skutečně zajímavou kolaboraci.

Dotyčné zařízení bude Realme 10 Pro 5G a jeho uvedení je v Indii plánováno na 10. Února 2023. Rezervace pro zájemce o telefon jsou již na oficiálních stránkách Realme také k dispozici. Realme 10 Pro 5G Coca-Cola edition bude mít matnou dvoubarevnou zadní stranu v černé a červené barvě a samozřejmě s ikonickým logem Coca-Cola. Moduly duálního fotoaparátu budou pro efekt zvýrazněny červenou barvou.

Společnost Realme také odhalila, že telefon v edici Coca-Cola bude nabízet vlastní krabičku se speciálním příslušenstvím, které bude odpovídat tématu nealkoholického nápoje. Mezi ně patří figurka Realmeow Coca-Cola, samolepky, vlastní nástroj na SIM kartu a jedinečná číselná karta označující, který z 6 000 celosvětově dostupných kusů vlastně vlastníte. 

Dnes nejčtenější

.