Zavřít reklamu

Na letošním Světovém mobilním kongresu se představila celá řada nejrůznějších zajímavých novinek ze světa mobilních telefonů. Svá želízka v ohni zde představila i společnost Nokia, která letos předvedla nejenom nové logo, ale i novou filozofii podnikání.

Na kongresu představila Nokia hned tří finančně dostupné smartphony – dva nové přírůstky do produktové linie C a jednu novinku ze série G. Novinky nesou název Nokia C22, Nokia C32 a Nokia G22, přičemž každý z modelů se vyznačuje specifickými vlastnostmi. G22, o které se zmiňujeme v dalším článku v našem magazínu, klade důraz na opravitelnost. C32 se soustředí na kvalitu fotoaparátu, a hlavním benefitem C22 je výdrž.

Nokia C32 nabízí údajně nejvyšší kvalitu obrazu, kterou se kdy mohl pochlubit smartphone řady C. Tento model je vybaven 50MP fotoaparátem s pokročilými algoritmy pro fotografování, jeho součástí je také 2MP makro snímač. Společnost Nokia zdůrazňuje, že C32 má „dosud nejpřizpůsobenější software pro moderní zážitek z používání smartphonu“. K dostání bude v barevných provedeních Charcoal, Autumn Green a Beach Pink, a ve verzích 2GB/64GB a 3GB/64GB. Nokia C32 je osazena osmijádrovým 1,6GHz procesorem a vybavená 6,5″ HD+ LCD displejem, 5000 mAh baterií, a nabízí odolnost třídy IP52.

Jak jsme již zmínili, hlavním lákadlem modelu C22 je odolnost a výdrž. Nokia C22 nabízí odolnost třídy IP52, je opatřená odolným displejem s 2,5D sklem, kovovým šasi a polykarbonátovým unibody designem, který telefonu zaručuje odolnost vůči pádům a otřesům. Nokia C22 je vybavená hlavním 13MP fotoaparátem a 2MP makro snímačem. Stejně jako předchozí jmenovaný model je osazena osmijádrovým 1,6GHz procesorem. Na všech nových Nokiích běží operační systém Android.

Dnes nejčtenější

.