Zavřít reklamu

O připravované řadě OnePlus 11 jsme vás již informovali, stejně jako o tom, že si pro ni společnost chystá určitou limitku. Nyní o ní sama informovala, kdy uveřejnila, že půjde o speciální edici Jupiter Rock, které se dočkáme 29. března, tedy zítra.

Dočkáme ale v uvozovkách, protože s největší pravděpodobností tato verze neopustí domácí Čínu. Společnost k tomu uvedla: „OnePlus 11 Jupiter Rock Limited Edition přijme nový vlastní proces zadního krytu, který byl vyvíjen a vyráběn více než jeden rok. Míra výnosu je extrémně obtížná a byla 100% ručně vybírána.“ Je tedy evidentní, že co kus, to originál. K tomu se ale hodí poznamenat, jestli to není zbytečná práce, když jde jen o elektronické zařízení, které zastarává rychleji, než cokoli jiného.

OnePlus vysvětluje, že materiál využívá „mikrokrystalickou horninu“ a byl postaven na zcela novém výrobním procesu. Uvádí se, že účinnost výroby je pouze 25% účinnosti skla, s poloviční výtěžností. Je nicméně pravda, že je to poměrně zajímavé řešení, které je líbivější než prosté sklo a pravděpodobně použitelnější, než umělá kůže.

Dnes nejčtenější

.