Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Niceboy představuje svůj nejnovější přírůstek do domácnosti – fén Niceboy ION AirSonic PRO. Tento výkonný fén nabízí šetrnou a účinnou ionizační péči pro styling vlasů. Je vhodný pro všechny typy vlasů a součástí balení jsou i víceúčelové nástavce – stylingový koncentrátor a objemový difuzér.

Dokonalý a šetrný styling s ionizační péčí

Niceboy ION AirSonic PRO je ideální fén pro všechny typy vlasů. Fén je vybaven výkonným motorem s příkonem 2200 W se sníženou hlučností. Současně disponuje funkcí ionizace (produkce záporných iontů), která eliminuje statickou elektřinu a tím chrání vlasy před přesušením a dodává jim přirozenou vlhkost.

Nabízí i řadu možností kontroly nad teplotou a prouděním vzduchu. Na výběr jsou dvě rychlosti proudění vzduchu a hned tři různé teploty. Velmi přínosnou funkcí je i tlačítko chladného vzduchu pro šetrnější ošetření vlasů, finální vytvarování a dlouhodobou fixaci účesu.

Krásný účes rychle a pohodlně

Součástí balení jsou dva nástavce pro úpravu různých typů vlasů. Pro další úpravy či finalizaci účesu je v balení ultratenký stylingový koncentrátor, otočný o 360°. Ten v kombinaci s chladným vzduchem zajistí dlouhotrvající účes.

Objemový difuzér pro vzdušný účes je tvarem přizpůsobený hlavě a umožňuje tak rozšířit proud vzduchu rovnoměrně na všechna její místa. Výsledkem je tak větší objem, snadnější tvarování a lesk bez zacuchání. Součástí fénu Niceboy ION AirSonic PRO je také 1,8 metru dlouhý přívodní kabel a bezpečnostní pojistka proti přehřátí.

Klíčové vlastnosti:

  • Motor s příkonem 2200 W
  • Ionizační funkce pro ochranu vlasů
  • Součástí balení difuzér a koncentrátor
  • Tlačítko chladného vzduchu
  • Dlouhý přívodní kabel 1,8 metru
  • Bezpečnostní pojistka proti přehřátí

Niceboy ION AirSonic PRO zakoupíte za 999 Kč zde

Dnes nejčtenější

.