Zavřít reklamu

Nové Xiaomi 13 Ultra se sice světu představilo již před dobrým měsícem, nicméně na odhalení evropské ceny tohoto telefonu stále čekáme. Jak má totiž Xiaomi ve zvyku, prodeje novinky jsou zprvu naplánovány jen na asijském trhu s tím, že do Evropy dorazí telefon později. Jak se však nyní zdá, start prodejů na Starém kontinentu je na spadnutí, jelikož velcí zahraniční prodejci již mají zalistováno a díky tomu začínají unikat první evropské ceny. S čím tedy můžeme počítat?

K dispozici jsou zatím sice jen čtyři evropské ceny, nicméně vzhledem k tomu, že se liší jen velmi málo, dá se počítat s tím, že se v Evropě bude novinka prodávat právě kolem těchto částek:

  • Belsimpel — Belgie — €1,299
  • Gomibo — Německo — €1,277
  • Gomibo — Nizozemsko — €1,277
  • Gomibo — Irsko — €1,320

Jak tedy můžete sami vidět, nové Xiaomi 13 Ultra by mělo v přepočtu vyjít na zhruba 30 000 Kč, což je na vlajkovou loď poměrně příznivá cena. Technické specifikace novinky jsou navíc vskutku velkorysé a je proto jasné, že s takto agresivní cenovkou má rozhodně šanci na úspěch nejen na čínském trhu. Vše ale v tomto směru ukáže samozřejmě až čas.

Dnes nejčtenější

.