Zavřít reklamu

Nedávné šílenství ohledně dlouho očekávaných vlajkových lodí Galaxy S9 a S9+ se po jejich představení poklidně přeměnilo na šílenství spojené s příchodem modelu Galaxy Note9. Loňský Galaxy Note8 totiž svět doslova uhranul a mnoho lidí je tedy natěšeno na to, zda se Samsungu povede svou vysoce nastavenou laťku u letošního modelu opět překonat.

V poslední době se objevilo poměrně mnoho informací, které se právě nového Galaxy Note9 týkaly. Phablet, který Samsung představí nejspíše opět v průběhu letních měsíců, by podle nich mohl dostat 6,4” Super AMOLED displej s poměrem stran 18,5 : 9 či obří 4000 mAh baterii, která by mu zajistila opravdu dlouhou výdrž na jedno nabití. Krom klasických věcí bychom se pak mohli teoreticky dočkat i čtečky otisků prstů integrované v displeji.

Koncept Galaxy Note9 od Techconfigurations:

Možná i kvůli posledně zmíněné inovaci se Samsung rozhodl svůj chystaný model označit krycím názvem “Crown”, tedy koruna. Jelikož s touto informací přispěchal jako první velmi známý leaker Evan Blass, je její věrohodnost téměř zaručena. Tento muž nám totiž například ukázal přesnou podobu chystaných Galaxy S9 a S9+ již pár týdnů před jejich představením. Vraťme se ale k samotnému názvu, který je bezesporu poměrně zajímavý. Pro označení “koruna” se totiž mohl Samsung rozhodnout klidně i kvůli tomu, že od svého Note9 čeká opanování trhu se smartphony ve druhé polovině tohoto roku. Aby se mu to však podařilo, musí do něj napěchovat opravdu zajímavé novinky, čímž by právě sken otisků prstů v displeji samozřejmě byl. 

Uvidíme, s čím na nás tedy jihokorejský gigant nakonec vyrukuje. Pokud se mu však podaří jeho dokonalý Note8 ještě o kapičku vylepšit, bude tento model rozhodně kandidovat na nejlepší telefon letoška. Na podobné závěry je však zatím příliš brzy. 

note9 fb

Dnes nejčtenější

.