Zavřít reklamu

Samsung příští týden představí smartphony střední třidy Galaxy J4 a Galaxy J6. Ještě před oficiálním představením, které se odehraje v Indii, spatřily světlo světa oficiální rendery méně vybaveného modelu Galaxy J4. Zákazníci, prozatím tedy pouze na indickém trhu, se mohou těšit na zlatou a černou variantu.

Galaxy J4 disponuje standardním displejem s poměrem stran 16:9, zatímco jeho kolega Galaxy J6 dostane plochý Infinity displej. Galaxy J4 má Super AMOLED displej a uvnitř má osmijádrový Exynos 7570 taktovaný na 1,4 GHz a 2 GB či 3 GB RAM. V přední části je vybaven 5megapixelový fotoaparátem a v zadní části 13megapixelovým. Vnitřní úložiště je o velikosti 16 GB a 32 GB, které se dá však rozšířit o microSD karty. Dále má zařízení dva sloty pro SIM karty, podporu LTE a odnímatelnou baterii o velikosti 3 000 mAh.

Galaxy J4 poběží na Androidu 8.0 Oreo. Jedná se o jednoduchý telefon bez Infinity displeje, čtečky otisků prstů a portu USB-C, takže není tak vybavený jako Galaxy J6. Cena telefonu by tedy měla být nižší než u Galaxy J6, i když Samsung o ceně ještě nic neprozradil.

galaxy j4 fb

Dnes nejčtenější

.