Zavřít reklamu

Není to tak dávno, co Samsung začal prodávat Galaxy J6, a to i na našem trhu. Podle nejnovějších informací to ale vypadá, že má Samsung v rukávu ještě jedno eso, protože chystá vylepšenou verzi zmíněného modelu.

Výzkumníkům ze společnosti XDA Recognized Contributor se podařilo při zkoumání firmwarů nových telefonů objevit zmínku o modelu “j6plte”, který následně odkazoval na Samsung J6-Plus LTE CIS SER. Díky tomuto odhalení je tak velmi pravděpodobné, že Samsung ve svých laboratořích pracuje na zcela novém smartphonu, který by rád již brzy světlu nabídl.

Jelikož slyšíme v tuto chvíli o tomto smartphonu zcela poprvé, detailní specifikace bohužel neznáme. Výzkumníci se však pokusili ze všech údajů z firmwarových souborů alespoň částečně vyluštit, na co se můžeme v budoucnu těšit. Žádnou revoluci na poli smartphonů pro méně náročné uživatele ale nečekejte. Podle všeho by měl být Galaxy J6+ jen jakousi upravenou verzí nynějšího Galaxy J6 s lepším procesorem a duálním fotoaparátem na zádech. Ačkoliv se používá označení “plus” pro větší bratříčky určitých modelů, v tomto případě by měl dostat J6+ stejně velký displej, jako tomu je u klasického J6 – tedy 5,6” Infinity. Nový model by tak byl de facto jen lehce vylepšenou verzí pro náročnější uživatele.

Samsung Galaxy J6 FB

Dnes nejčtenější

.