Zavřít reklamu

Rivalita mezi Samsungem a Applem se táhne už několik let, a to nejen mezi fanoušky, ale dokonce i mezi samotnými společnostmi. A jak se zdá, příměří se jen tak nedočkáme, protože jihokorejský gigant svými nejnovějšími reklamami přilívá olej do ohně. Ve videích se totiž vysmívá jak svému hlavnímu konkurentovi, tak i jeho iPhonu X.

Samsung si v minulosti dobíral Apple už nesčetněkrát. Nejnovější reklamní série Ingenius ale jednoznačně patří mezi ty nejpovedenější parodie. To ostatně dokazuje i fakt, že se setkala s pozitivním ohlasem mezi některými příznivci jablečné společnosti.

Hlavním hrdinou videí je (parodovaný) prodejce z Apple Storu, který je skálopevně přesvědčený, že právě produkty s logem nakousnutého jablka jsou ty nejdokonalejší. Při komunikaci se zákazníky však naráží na tvrdou realitu. Ve stejném duchu se nesou i dvě nejnovější reklamy, ve kterých Samsung vyzdvihuje nový Galaxy Note9 – telefon porovnává s iPhonem X a stylus S Pen pak s Apple Pencil. Obě videa jsou více než povedená a fráze „Upgrade to Galaxy“ už je jen jakousi třešničkou na dortu.

Samsung vs Apple reklamy Ingenius

Dnes nejčtenější

.