Zavřít reklamu

Není to tak dávno, co se objevily první zprávy o tom, že Samsung chystá hned několik modelů Galaxy S10, které se od sebe budou lišit jak velikostí a vnitřní výbavou, tak i podporou 5G sítí. Dnes pak tuto domněnku potvrdili vývojáři z XDA Developers, kteří prohledali konfigurační soubory uniklého Androidu 9.0 pro Galaxy S9 a nalezli v něm pár velmi zajímavých věcí.

Nový Galaxy S10 by měl být kódovým názvem označován jako Beyond. Jelikož Samsung chystá hned několik modelů, v kódu se objevily názvy Beyond 0, Beyond 1 a Beyond 2. Poslední model by pak měl nabízet i kýženou podporu 5G sítí, jelikož se v kódu krom Beyondu 2 objevuje i označení Beyond 2 5G. 

V tuto chvíli není bohužel jasné, jaký model by se mohl za označením Beyond 2 přesně skrývat. Vzhledem k nejvyššímu číslu by to ale mohl být největší Galaxy S10, kterým by měl být obr s 6,4” displejem, trojitým zadním fotoaparátem, duálním předním fotoaparátem a snímačem otisků prstů pod displejem. Nicméně na potvrzení těchto spekulací si budeme muset ještě nějaký ten pátek počkat. 

Přestože by tedy měla nová vlajková loď Samsungu dorazit s podporou 5G sítí, jásat byste zatím úplně neměli. Je totiž samozřejmě možné, že se bude jednat jen o model určený pro určitý trh – například Jižní Koreu či USA.

Dnes nejčtenější

.