Zavřít reklamu

Zatímco ještě před několika lety jsme se setkávali s ohebnými smartphony jen v těch nejdivočejších sci-fi filmech, obrovské technologické pokroky mnohých společností již dnes jejich výrobu pomalu ale jistě umožňují. To ostatně před pár měsíci potvrdil i Samsung, který na úvodní keynote své vývojářské konference světu ukázal první prototyp tohoto smartphonu s tím, že jeho finální verzi začne prodávat v příštím roce. A jak se zdá, od zahájení prodejů nás již příliš mnoho času nedělí. 

Na právě probíhajícím veletrhu CES 2019 se Samsung podle dostupných informací za zavřenými dveřmi pochlubil vybraným účastníkům finální verzí svého Galaxy F. Běžní smrtelníci měli sice smůlu, nicméně podle ředitelky Samsungu pro produktovou strategii a marketing Suzanne de Silva se i oni dočkají brzy. Suzanne totiž potvrdila, že jihokorejský gigant finální verzi svého smartphonu představí v první polovině roku 2019 a dokonce ji v této době i dodá na pulty obchodů. 

Pokud by novinka vypadala takto, pak se máme na co těšit:

Přestože je vydání modelu Galaxy F na spadnutí, jásat bychom zatím ještě neměli. Otazníky totiž visí jak nad jeho dostupností, tak i cenou. Podle informací z minulých měsíců jej totiž hodlá Samsung prodávat jen na několika vybraných trzích a to ještě za velmi vysokou cenu pohybující se kolem 1850 dolarů. Vše ale může být samozřejmě zcela jinak. 

samsung_foldable_phone_display_1__2_

Dnes nejčtenější

.