Zavřít reklamu

Hru The Elder Scrolls: Blade už můžete nějaký ten měsíc hrát na Androidu i iOS, jenže po celou dobu ji Bethesda označovala jako betaverzi. To se mění s novou aktualizací 1.7, po které už je společnost spokojená se stavem hry a vydává ji ve stabilní verzi. Takže pokud jste čekali na plnohodnotnou verzi hry, tak teď je nejlepší čas ji vyzkoušet.

Ti, kteří hru hráli v betaverzi, obdrží odměnou ve formě 150 drahokamů a dekorace emblému. Rovněž se resetovaly žebříčky v aréně a k dispozici budou nově odměny pro ty, kteří se v žebříčku dostanou na přední místa. Novinkou jsou i žebříčky jednotlivých guild, ve kterých si můžete porovnat to, jak si vede váš tým oproti ostatním.

Aktualizace 1.7 dále přináší nové hlavní úkol, který se hraje stejně jako PvP Aréna a šest vedlejších questů, které jsou zaměřeny jak pro začátečníky, tak i zkušené hráče. Samozřejmě se dostalo i na opravu mnoha chyb a optimalizací. Všimnout si například můžete nových zvukových efektů u zbraní. The Elder Scrolls: Blades je k dispozici zdarma v obchodě Google Play i Apple AppStore. Hra by měla fungovat na téměř všech telefonech střední a vyšší třídy. Výjimkou jsou telefony HTC U11 Life, Motorola Z2 Play a Motorola Z3 Play.

Dnes nejčtenější

.