Zavřít reklamu

Do éteru pronikly údajné specifikace příštího smartphonu Honoru – Honor Play 5. Telefon by měl lákat na velký OLED displej nebo velmi rychlé nabíjení.

Podle známého čínského leakera Digital Chat Station dostane Honor Play 5 do vínku OLED displej s úhlopříčkou 6,53 palců, rozlišením FHD+ a kapkovitým výřezem. Pohánět jej prý bude čipset Dimensity 800U (stejný používá i čerstvě představený smartphone Vivo V21). O velikost operační a vnitřní paměti se leaker nezmiňuje, s ohledem na loňského předchůdce je však nanejvýš pravděpodobné, že to bude alespoň 8 a 128 GB.

Fotoaparát by měl být čtverný s rozlišením 64, 8 a 2 a 2 MPx, přičemž druhý prý bude disponovat ultraširokoúhlým objektivem a zbylé plnit roli makro kamery a snímače hloubky. Rozlišení předního fotoaparátu v tuto chvíli není známo, pravděpodobně to však bude alespoň 16 MPx. Baterie by měla mít kapacitu 3800 mAh (o 500 mAh méně než předchůdce) a podporovat rychlé nabíjení s výkonem 66 W (u Honoru Play 4 to bylo jen 22,5 W). Telefon prý jinak bude mít tloušťku 7,46 mm a vážit 179 g (oproti předchůdci by tak měl „zhubnout“ o 34 g).

Novinka střední třídy by měla být představena v červnu. Jestli bude dostupná mimo domovskou Čínu, v tuto chvíli není známo.

Dnes nejčtenější

.