Zavřít reklamu

Skládací Razr od Motoroly se letos vrátí ve velkém stylu a zdá se, že možná uvidíme více, než se původně očekávalo. Podle všeho se totiž připravují hned dvě ohebná zařízení Motoroly, přičemž na nových renderech se nyní objevuje odlehčená verze „Razr Lite“.

To, že se chystá nová skládací Motorola Razr, se potvrzuje poměrně opakovaně. Různé úniky shodně zmiňují velký vnější displej a dokonce i samotná Motorola už potvrdila, že na novém zařízení usilovně pracuje. Podle dalších nedávných úniků se toto zařízení bude zřejmě jmenovat Razr+.

Nyní jsou zde ale rendery zobrazující zařízení označované jako Motorola Razr Lite, přičemž rendery designu prototypu od @OnLeaks potvrzují, že se chystají dva skládací přístroje od Motoroly. Zatímco verze Plus má zvenčí velký displej, zdá se, že varianta Lite bude mít displej o mnohem menší, a to i ve srovnání s předchozími modely.

Sice to vypadá, že malý vnější displej zabírá celou šířku zařízení, je ale otázka, jak to bude kolem dua fotoaparátů (tam pravděpodobně aktivní nebude). Navíc je velice úzký, takže bude zobrazovat jen základní informace. Designově se tak příliš neliší od modelu Galaxy Z Flip4 od Samsungu.

V čem jiném by se tento model mohl lišit od vyspělejšího sourozence, není úplně jasné, ale přím ose nabízí, že lze očekávat méně výkonný čipset a méně paměti. V každém případě bude nejzajímavější rozdíl v cenách chystaných skládacích telefonů Motoroly. Dočkat bychom se dokonce mohli už v červnu.

Dnes nejčtenější

.