Zavřít reklamu

O chystaném tabletu Galaxy Tab S4 se toho v minulých týdnech napsalo skutečně spoustu. Na světlo světa totiž vyplulo spoustu informací, které naznačují brzké představení tohoto produktu. Zatím jsme však zcela nevěděli, jak přesně si nový tablet představit. Díky věhlasnému leakerovi @evleaks však již máme jasno.

Evan Blass, jehož můžete znát právě pod přezdívkou @evleaks, nás zásobuje svými rendery, které odpovídají podobě chystaných produktů poměrně často. Namátkou můžeme zmínit jeho rendery modelů Galaxy S9 a S9+, které Blass na svůj Twitter umístil pár týdnů před oficiálním odhalením těchto smartphonů a takřka stoprocentně se v jejich designu trefil. Rendery nového Galaxy Tab S4 nám tedy velmi pravděpodobně prozrazují finální podobu tohoto produktu.

Samsung by měl u nového Galaxy Tab S4 použít 10,5” displej s rozlišením 2560 x 1600 pixelů, procesor Snapdragon 835 se 4 GB RAM paměti a 64 GB interní úložiště. Záda tabletu by pak měl zdobit 12Mpx fotoaparát a předek fotoaparát 7Mpx. V tabletu by měl být předinstalovaný Android 8.1 Oreo. Zákazníci se též mohou těšit na vylepšený stylus, který dostal alespoň podle renderů lesklou povrchovou úpravu namísto matné, kterou se prezentoval minulý rok. 

Datum představení této novinky v tuto chvíli bohužel ještě neznáme. Dá se ale předpokládat, že nám jej Samsung ukáže na veletrhu IFA 2018, který se bude konat v září v Berlíně. Na tomto místě bychom se pak mohli teoreticky dočkat i představení nové generace jeho chytrých hodinek. Tu by mohl Samsung sice ukázat u příležitosti představení nového Galaxy Note9, z pozvánky na tuto akci tomu však nic nenaznačuje. Nechme se tak raději překvapit. 

Samsung-Galaxy-tab-s4

Dnes nejčtenější

.