Zavřít reklamu

Samsung v letošním roce představí Galaxy Tab S4, prozatím však nevíme přesné datum odhalení připravovaného tabletu. Ovšem na povrch už prosakují podrobnosti o tom, co by měla další generace tabletu jihokorejského giganta nabídnout.

Po internetu se začala šířit fotografie údajného Galaxy Tab S4. Podle všeho by mělo zařízení disponovat skenerem duhovky a mělo by získat i podporu platformy DeX, prostřednictvím které můžete připojit prozatím jen telefony Galaxy S8/S8+, Note8 a S9/S9+ k monitoru, klávesnici a myši, abyste s ním mohli pracovat jako s plnohodnotným počítačem.

Galaxy Tab S4 poběží na Androidu 8.1 Oreo. Dostane 10,5palcový displej s poměrem stran 16:10 a virtuálním domovským tlačítkem, které však nebude citlivé na tlak jako na vlajkových lodích Samsungu. Tablet by měl v neposlední řadě nabídnout čtyřkanálový zvuk z AKG Dolby Surround. Uvnitř novinky pak najdeme procesor Snapdragon 835 se 4 GB RAM a 64GB vnitřní úložiště. Záda bude zdobit 13megapixelový fotoaparát a v přední části se bude vyjímat 8megapixelová kamera .

Samsung ještě neprozradil, kdy by měl Galaxy Tab S4 spatřit světlo světa, nicméně poslední zprávy naznačují, že by měl tablet představit po boku Galaxy Note9 začátkem srpna.

galaxy-tab-s4-live-image
Galaxy Tab S3 tablet FB

Dnes nejčtenější

.