Zavřít reklamu

Jen pár dní poté, co se na internet dostaly údajné fotografie zadní strany telefonu Huawei P50 a P50 Pro, do éteru pronikly údajné oficiální rendery zadní strany prvního zmíněného. Ukazuje stejný design fotoaparátu, avšak s trochu jinou konfigurací senzorů.

Zatímco fotografie ze začátku května ukazovaly, že v každém kruhu budou sídlit dva senzory, z údajných oficiálních renderů vyplývá, že v horním kruhu se budou nacházet tři senzory, zatímco v dolním jeden. Ten by měl být hlavním fotoaparátem. Podle různých spekulací bude hlavní fotoaparát založen na novém fotosenzoru Sony IMX800, který má být s velikostí 1 palce vůbec největším mobilním snímačem.

Huawei P50 by měl do vínku dostat plochý displej s úhlopříčkou 6,3 palců, rozlišením FHD+, obnovovací frekvencí 90 Hz a uprostřed umístěným průstřelem, čipset Kirin 9000E, 6 nebo 8 GB operační paměti, 128 a 256 GB interní paměti, do displeje zabudovanou čtečku otisků prstů, podporu 66W rychlého nabíjení, rozměry 156,7 x 74 x 8,3 mm a jako první telefon čínského technologického obra podle všeho poběží rovnou z krabičky na jeho vlastním systému HarmonyOS.

Huawei P50 by společně s modely P50 Pro a P50 Pro+ měl být představen ještě v květnu nebo červnu.

Dnes nejčtenější

.