Zavřít reklamu

Společnost Tecno oficiálně uvedla svůj nejnovější model Camon 30 Premier a jeho specifikace jsou velice neobvyklé. Model obsahuje hned několik specifikací, které z velké části přesahují jeho cenovou výši. Co je však u tohoto smartphonu neobvyklé je jeho fotoaparát, na zadní straně je obohacen silnou trojitou sestavou 50 Mpx fotoaparátů + přední 50 Mpx selfie kamerou s automatickým zaostřováním.

Hlavním fotoaparátem je 50 Mpx s úctyhodným 1/1,56palcovým snímačem, co ale technologické nadšence překvapilo mnohem více je jeho 50 Mpx periskopový teleobjektiv s úhlopříčkou 2,76″ a 3x optickým zoomem. Tyto dva zmíněné fotoaparáty doplňuje třetí, taktéž 50 Mpx s ultra širokou jednotkou. Na přední straně je opět velice neobvyklý jev – 50 Mpx selfie kamera s funkcí automatického zaostřování.

Camon 30 Premier má mnohem vyšší rozlišení, než se obvykle vytváří, zároveň také podporuje HDR včetně 120 Hz obnovovací frekvence. Model obsahuje čipovou sadu Dimensity 8200, což je součástí vyšší střední třídy podobných modelů. Jediná konfigurace ukazuje pouze 12GB / 512 GB, tím pádem chybějící microSD slot není až takový problém. Konkurenceschopné je také nabíjení včetně baterie. V modelu je totiž umístěna baterie o velikosti 5 000 mAh včetně rychlého kabelového nabíjení až 70W.

Dnes nejčtenější

.