Zavřít reklamu

Samsung dnes představil čtyři smartphony, které však bude prozatím prodávat pouze na indickém trhu. Všechny modely disponují Infinity Super AMOLED displejem. Co je překvapivé, jihokorejský gigant vedle Galaxy J6, Galaxy A6 a Galaxy A6+ v zemi uvedl ještě Galaxy J8. Ovšem poslední zmiňovaný smartphone se začne na tamním trhu prodávat až v červenci.

Galaxy J6, Galaxy A6 a Galaxy A6+ se dostanou do internetových obchodů a kamenných prodejen v úterý 22. května. Galaxy J6 bude prodávat výhradně Flipkart, zatímco Galaxy A6 a jeho větší bratr Galaxy A6+ se budou prodávat přes Amazon. Samozřejmě, všechny modely najdou zákazníci v Indii i na oficiálním internetovém obchodu Samsungu.

Galaxy A6 se bude prodávat v 32GB variantě za 7 000 korun a v 64GB variantě za 7 400 korun, Galaxy A6+ za 8 300 korun, Galaxy J6 v 32 GB variantě za 4 500 korun a v 64GB variantě za 5 300 korun a Galaxy J8 za 6 000 korun. Samsung zveřejnil cenu Galaxy J8, přestože se začne prodávat až v červenci. Bude stát v přepočtu 6 000 korun a přijde pouze v jedné variantě, a to se 4 GB RAM a 64GB vnitřním úložištěm.

Co se týká specifikací, Galaxy A6 a Galaxy A6+ nabízí stejný hardware jako modely Galaxy A6 a Galaxy A6+ prodávané na ostatních trzích. Stejně tak i Galaxy J6 má takové specifikace, o nichž jsme vás už několikrát informovali. Pokud jde o Galaxy J8, je podobný jako Galaxy A6+ s dvěma rozdíly – namísto 24megapixelové přední kamery má 16megapixelovou a pyšní se polykarbonátovým tělem, zatímco Galaxy A6+ má kovové tělo.

Všechny přístroje mají čtečku otisků prstů na zádech, možnost odemknutí telefonu obličejem a Samsung Mall, prostřednictvím něhož mohou uživatelé v Indii nakupovat z různých internetových obchodů z jedné aplikace.

Ještě než zapomeneme, Samsung vybavil všechna zařízení ještě jednou funkcí, která je specifická pouze pro indický trh. Jedná se o chat-over-video a funkce se zaměřuje na uživatele, kteří používají telefony k sociálním sítí a sledování videa především. Znamená to tedy, že můžete na obrazovce telefonu sledovat video, zatímco budete chatovat s přáteli na sociální síti. Prozatím není jasné, jak přesně bude funkce fungovat, ale určitě vás o tom brzy informujeme.

Samsung Galaxy A6 Plus FB

Dnes nejčtenější

.