Zavřít reklamu

Samsung už za několik málo týdnů odhalí tolik očekávaného nástupce phabletu Galaxy Note8. Před několika hodinami jsme vás informovali o tom, že výsledky benchmarku odhalily první informace o Galaxy Note9. Ovšem na povrch prosakují další detaily o připravované vlajkové lodi. Podle předního leakera, který si říká Ice Universe, dostane přístroj ještě větší úložný prostor a větší paměť RAM než předchůdci.

Koncept Galaxy Note9 od Techconfigurations:

V současné době Samsung nabízí největší úložný prostor u letošního smartphonu Galaxy S9, a to konkrétně 256 GB. U Galaxy Note9 by mohl jihokorejský gigant zdvojnásobit velikost vnitřního úložiště na 512 GB. Samozřejmě by nechyběla ani možnost rozšířit si paměť ještě o microSD. Ale to ještě není všechno. Galaxy Note9 s 512GB pamětí by mohl mít 8 GB paměti RAM. Je však možné, že taková varianta by byla exkluzivní pouze pro čínský trh. Základní model Galaxy Note9 by měl mít 64GB úložiště a 6 GB RAM.

Galaxy Note9 se bude v USA prodávat s procesorem Snapdragon 845 a na dalších trzích s procesorem Exynos 9810, který je ve skutečnosti rychlejší. Pokud jde o fotoaparát, záda bude zdobit duální fotoaparát s proměnlivou clonou, jako má i Galaxy S9+.

Samsung-Galaxy-Note-9-concept-DBS-FB

Dnes nejčtenější

.